top of page

Ontdek HSM

House Santa Maria 8420 Wenduine De Haan28.jpg
House Santa Maria 8420 Wenduine De Haan20.jpeg

Ons 
Verhaal

Enkele jaren geleden zijn we begonnen met de renovatie van dit vervallen huis. Het idee was om een plek te ontwerpen waar we gasten kunnen verwelkomen in een setting met karakter, uitstraling en met alle luxe en comfort die we zelf zoeken bij het kiezen van een vakantiebestemming elders met ons gezin.

Door de gezellige sfeer en prachtige omgeving heeft vakantiehuis House Santa Maria zijn gasten veel te bieden, of het nu vrienden of families zijn en dit het hele jaar door! Het is de ideale locatie om te genieten en alle geweldige dingen te ontdekken die de omgeving te bieden heeft, van strandwandelingen tot een bezoek aan de historische stad Brugge.

 

Naast de ideale ligging en het charmante interieur, is House Santa Maria zeker ook de juiste plek om te luieren onder de parasol, een goed boek te lezen, een lekker glas wijn te drinken, … Kortom een geweldige plek om te ontspannen en op adem komen! De keuzes van materialen, kleuren en indeling van de woning hebben ervoor gezorgd dat we tot één totaalconcept zijn gekomen. 

 

House Santa Maria is herboren en klaar om nieuwe gezinnen te verwelkomen.

bottom of page